Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

Capitol Copenhagen ApS / Mirach Fashion
CVR nr. 15268506
Øgårdsvænget 3, 3100 hornbæk
mail: info@mirachfashion.dk
Tel: +4526121440
Start 1991 / 2014


Betaling

På Mirach Fashion webshop kan der betales med:
Bankoverførsel (gebyr)
Paypal (1,5%)
Bankoverførsel (gebyr) obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Mirachfashion.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering
For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Herunder kan du se, hvad din forsendelse koster:
      

  • mindre produkter der kan sendes som brev - op til   500 g kr. 45,-
  • mindre produkter der kan sendes som brev - op til 1000 g kr. 55,-
  • mindre produkter der kan sendes som brev - op til 2000 g kr. 65,-
  • op til   5 kg kr.   85,-
  • op til 10 kg kr. 115,-
  • op til 20 kg kr. 175,-


Levering sker p.t. med Post Danmark. Leveringstiden er 5 til 14 dage alt efter om varen er på lager eller først skal hjem fra Italien.
Vi leverer p.t. kun til Danmark.

For at modtage din vare fra os, skal du kunne modtage postpakker eller pakker lev. med f.eks. GLS. Det betyder at du f.eks. skal have en flexordning eller kan hente post i pakkeboksen. Oplys evt. firmaadresse til levering af pakkeposten, hvis det er lettere for dig at modtage den der.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret) Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Mirachfashion.dk
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende mail til info@mirachfashion.dk, eller ring på telefon +45 26121440. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og nederst i dette dokument.

Link til fortrydelsesformular
(download, ret til og upload i PDF)

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 8 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for skindvarer, der SKAL returneres i den modtagne emballage eller tilsvarende, således at skindet ikke trykkes eller på anden måde ødelægges. Udgifterne for returnering forventes højst
at beløbe sig til samme beløb som du betalte i fragt.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du har brugt varen
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, dog ikke leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Mirach Fashion, Øgårdsvænget 3, 3100 Hornbæk

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger udførlig beskrivelse;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på Mirachfashion.dk har du selvfølgelig 12 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor 1 måned efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Capitol Copenhagen ApS / Mirach fashion, Øgårdsvænget 3, 3100 Hornbæk


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Mirachfashion.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Capitol Copenhagen ApS / Mirach Fashion og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webmasteren for Capitol Copenhagen ApS / Mirach Fashion har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Mirachfashion.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Capitol Copenhagen ApS / Mirach Fashion har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Capitol Coopenhagen / Mirach Fashion via e-mail (info@mirachfashion.dk)

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@mirachfashion.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Link til fortrydelsesformular
(download, ret til og upload i PDF)

 

Gem